L’Ajuntament de Mollet aprova que el preu de l’autobús urbà baixi un 30% a partir de l’1 de setembre

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprovat la reducció del 30% del preu de la targeta multiviatge i dels bitllets bonificats (T-Gent Gran i T-Jove) de l’autobús urbà des de l’1 de setembre fins al 31 de desembre del 2022. Així, el preu T-10 Mollet costarà 5,90 euros i la T-Jove i la T-Gent Gran, 2,95 €.

La mesura, voluntària pels Ajuntaments que s’hi vulguin acollir, deriva del decret del Govern espanyol que pren mesures per respondre a les conseqüències econòmiques i socials de la guerra d’Ucraïna i fer front a les situacions de vulnerabilitat social i econòmica.

L’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio Calé, ha destacat que “que “l’Ajuntament ha decidit de forma voluntària acollir-se a aquesta mesura que ha activat el Govern Espanyol sobre el transport públic per tal de reduir el cost de la vida dels ciutadans de Mollet, en un context d’inflació i el seu conseqüent increment de la despesa familiar. A part, aquesta mesura també ens permet fomentar i  facilitar la mobilitat en transport públic”.

En relació a la data de caducitat dels títols, l’Ajuntament ha informat que serà la següent:

·         Tots el títols adquirits a partir de l’1 de setembre caducaran el 15 de gener de 2023.

·         Els títols adquirits durant el 2022 sense estrenar es podran bescanviar per títols 2023. Si són rebaixats, caldrà abonar la diferència. Si hi ha augment de tarifes, també.

·         No es faran devolucions per títols utilitzats parcialment tant si és abans del 1 de setembre de 2022 com posteriorment.