Silenci, és agost

Tots i totes sabem que els mesos estiuencs serveixen per al descans del personal i ‘carregar piles per al nou curs’.

L’equip de Molletopina no és diferent i solem entrar en ‘standby’ el mes d’agost.

Malgrat tot, alguns us heu dirigit a nosaltres a través de Twitter, Facebook, Instagram i el nostre correu electrònic i hem traslladat les vostres inquietuds a l’Ajuntament de Mollet y, evidentment, respectem els temps de brigades, treballar sota aquesta calor sufocant no ha de ser plat de bon gust.

Però, què succeeix si hi ha alguna petició que es pugui considerar com a urgent?

Com ja ha passat altres anys enrere, el silenci administratiu/burocràtic s’instal·la i, per desgràcia, els temps de resposta i d’execució s’allarguen i, davant una cosa urgent, no hauria de succeir.

Un exemple és l’estat d’higiene i salubritat en el qual es troba el terreny que hi ha prop del carrer València.

Una veïna ens va avisar perquè aquest terreny s’utilitza per a deixar als gossos solts i, a causa de l’incivisme dels amos, el terreny es troba en unes condicions d’higiene lamentables (burilles, vidres, pixats humans…)

Hem avisat a l’Ajuntament de Mollet en tres ocasions i en tres ocasions ens han dit que passen nota.

Abans de l’agost ja vam avisar personalment a la Mireia Dionisio, alcaldessa de Mollet, i al primer tinent d’alcaldessa, Raúl Broto.

En tots dos casos vam tenir la promesa que es prenia nota i que s’actuaria malgrat ser un terreny privat, entenem que hauran de parlar amb el/la propietària del terreny.

Actualment, avui dia 11 d’agost de 2022, aquest continua sent l’estat del terreny: Femta de gos, pixats humans, mosques que acudeixen a l’olor, burilles de cigarrets i, el pitjor de tot, la brutícia i la pudor que produeixen.

Però, no passa res, ‘Silenci, és agost’

Alcaldessa, primer tinent d’alcalde, alcalde en funcions:

Ja n’hi ha prou, els veïns i veïnes de la zona mereixen tenir aquest recinte en unes condicions de salubritat òptimes.

Si es permet que aquest recinte sigui un correcan clandestí, un lloc per a tirar les burilles, un lloc en el qual es permeti pixar, llavors siguin proactius i donin ordre de neteja.

Posin remei a un problema que no s’arrossega des de que Molletopina va avisar, és un problema que està enquistat en el temps.

David Sánchez
Coordinador i responsable de xarxes socials de Molletopina