La ministra Raquel Sánchez accepta estudiar que la velocitat a l’AP-7 es limiti a 100 km/h en trams com el de Mollet

La ministra de Transports, Raquel Sánchez, ha assegurat aquest dimarts en una entrevista a RAC1 que el govern espanyol es mostra disposat a estudiar a reduir el límit de la velocitat a l’AP-7 fins als 100 quilòmetres hora, tal com va proposar fa uns dies el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel.

Sánchez ha comentat però que abans cal analitzar la proposta de la Generalitat, que de moment, ha puntualitzat, només coneix pels mitjans de comunicació.

El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Ramón Lamiel, va defensar que uns quants trams de la AP-7 limitin la velocitat als 100 quilòmetres per hora, si és necessari. Entre els trams hi ha el de Mollet a Sant Cugat, entre el kms 142-156. En aquest tram actualment hi ha zones ja limitades a 100 quilòmetres per hora mentre que altres tenen el límit a 120.
“La AP-7 ens ocupa i ens preocupa“, va dir en una entrevista a Catalunya Ràdio.

“La AP-7 i el sistema viari no són iguals que quan hi havia peatges: cal controlar la velocitat d’una manera diferent”, va reivindicar el director del SCT.