La Colla Morada guanya el concurs de Festa Major de Mollet 2022 en el darrer moment

La Colla Morada ha estat la colla guanyadora de la Festa Major de Mollet 2022 que va finalitzar aquest dimarts a la mitjanit. La Colla Morada es va imposar per un resultat ajustat de 8 a 7 i en el darrer moment.

Al llarg de la Festa Major la Colla Morada ha guanyat els següents punts:

La capta de sang solidària (1 punt)
La Garrinada masculina (1 punt)
Curses en roba interior ( 3 punts)

Mentre que la Colla dels Torrats va guanyar els següents punts:

L’estirada de cotxe infantil (1 punt)
La Garrinada infantil i femenina (2 punts)
Corregots infantil i adult i l’afartada (3 punts)

Ahir dimarts, darrer dia de la Festa Major, les Colles s’afrontaven al resultat final amb un marcador de 6 a 5 a favor de Torrats. Aquí es van donar els 3 punts fins al moment secrets. L’engrescada i la despertada han estat adjudicats pel jurat a la Colla Morada mentre que el punt a la innovació i originalitat ha sigut per la Colla Torrada. Això deixava la competició de colles en un 7 a 7.

Davant aquest empat el punt del ball del fanalet va ser el que va adjudicar la victòria a la Colla Morada.

L’ajuntament de Mollet ha fet una valoració molt positiva de la Festa Major 2022 on s’han produït grans esdeveniments amb plens totals com els protagonitzats per Els Pets i Mago de Oz d’un total de 120 activitats dirigides a tots els públics.

La regidora de Cultura, Mercè Pérez, en declaracions al programa especial de Festa Major realitzat per Ràdio Mollet, destacava poques hores abans de la cloenda el civisme, la participació, la solidaritat i lamentava la suspensió dels actes de cultura popular diumenge a causa de la tempesta.