4.907 alumnes de Mollet comencen el curs escolar amb normalitat

Els nens i les nenes d’infantil i primària de Mollet han tornat avui a les aules dels centres públics i concertats amb total normalitat. Dimecres dia 7 ho faran els 2.544 alumnes d’ESO. Aquest és un curs marcat per l’avançament de les classes.

L’alumnat que ha iniciat aquest curs està format per 4.907 alumnes d’educació infantil i primària i 2.544 d’educació secundària. En total, 7.451 nens i nenes. Pel que fa a P3, s’han matriculat 391 alumnes, d’un total de 438 places ofertades.

Les escoles bressol comencen demà dimarts. S’han matriculat 246 alumnes i totes les places ofertades estan cobertes.

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha destacat que “un any més iniciem el curs escolar en total normalitat”. Dionisio ha afegit que “l’educació és un dels pilars bàsics de la formació i des de l’Ajuntament fem tots els esforços perquè les escoles siguin el temple de l’ensenyament”.