60 entitats de Mollet participaran en l’acte institucional de la Diada de l’11 de setembre

L’Ajuntament de Mollet del Vallès commemorarà, un any més, la Diada Nacional de Catalunya amb la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova. Enguany, i després de dos anys de restriccions, es tornarà a fer l’acte amb normalitat. La celebració comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio Calé, la corporació municipal i prop de 60 entitats de la ciutat.

L’acte començarà a les 12 del migdia al monument de Rafael Casanova, situat a l’avinguda que porta el mateix nom i que és obra de l’artista molletà Cesc Bas. La colla castellera participarà fent un pilar i l’Associació Pau Casals i Quintet coral acompanyaran l’acte amb la interpretació de diferents peces musicals.

La hissada de bandera anirà a càrrec de l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, acompanyada de la Carla Lorente i l’Eric Carrasco, del Club Esportiu Mollet Team, per haver aconseguit 13 podis a la Copa Internacional Ibèrica de Karate.

Tot seguit s’iniciarà l’ofrena floral.