L’Ajuntament de Mollet arregla de forma urgent la gespa artificial del camp de l’UD Lourdes

L’Ajuntament de Mollet del Vallès arreglarà una zona de la gespa artificial malmesa del camp Juan Bocanegra. Els treballs començaran properament i tindran una durada d’unes tres setmanes. Unes obres necessàries per aconseguir que el camp estigui ben anivellat, com requereix un espai esportiu d’aquestes característiques.

Les obres consistiran a reparar una zona malmesa a causa de les arrels dels arbres propers que han aixecat el paviment. Es desmuntarà la gespa artificial existent a la zona afectada, se sanejarà detectant la ubicació de les arrels i la seva retirada i es reposarà el paviment afectat.

Aquestes obres arriben després de què el projecte de remodelació i manteniment integral del camp de joc quedés desert. L’Ajuntament, per tal d’arreglar la zona malmesa de la gespa amb la màxima celeritat, va licitar aquest projecte.

El regidor d’Esports, Josep Monràs Galindo, explica que “malauradament el projecte de remodelació integral va quedar desert, però des de l’Ajuntament sabíem que aquest arranjament de la gespa era urgent, per això l’hem licitat perquè es faci quant abans”. Monràs afegeix que “s’està refent el projecte de remodelació integral perquè la voluntat del consistori és adaptar i millorar totes les instal·lacions, sempre de la mà dels clubs usuaris”.

L’actuació ha estat acordada amb la UD Lourdes per tal que tingui la mínima repercussió possible en el dia a dia del club. El cost d’execució de l’obra és de 64.000 euros.