L’Hospital de Mollet guardonat com “Millor Hospital en Urgències”

La Fundació Sanitària Mollet ha estat guardonada com a Millor Hospital en Urgències en la categoria d’hospital públic de referència en la quarta edició dels Premios BSH – Best Spanish Hospital Awards durant la cerimònia d’entrega de premis celebrada a Bilbao el dijous 29 de setembre de 2022. L’FSM ha estat també segona finalista en la categoria hospital públic de referència en Processos Quirúrgics i Processos no Quirúrgics.

En aquesta IV edició s’han presentat 140 centres hospitalaris de tot Espanya amb l’objectiu de reconèixer l’excel·lència hospitalària a través de més de 250 indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial a nivell estatal i potenciar la millora contínua d’hospitals d’aguts públics i privats de tot l’estat espanyol. Les comunitats amb una major representació han estat Catalunya, amb 33 centres, seguida de Madrid amb 23 centres, i d’Andalusia amb 21 centres.

Han recollit el guardó Núria Pomares, cap del Servei d’urgències de la Fundació Sanitària Mollet, i Natalia Allué, cap del Servei de Documentació Clínica.

Els premis estan coorganitzats per la consultora Higia Benchmarking, especialitzada en anàlisis d’indicadors per la gestió clínica, i ASHO, líder nacional en serveis de codificació d’altes hospitalàries, amb la col·laboració de la Sociedad Española de Directivos de Salud (Sedisa).