Torna el Sona Mollet ampliant a 4 el nombre de dies de concerts

Després de dos anys en els que el Festival s’ha vist condicionat per la pandèmia, torna el Sona Mollet, Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull amb el seu format habitual i ampliant els dies de concerts que es duran a terme els 6, 7, 8 i 9 d’octubre. Per aquesta 7ena edició, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha volgut ampliar el Festival amb l’objectiu de potenciar encara més els músics locals, i en aquest sentit, l’actuació del 6 d’octubre, anirà a càrrec de la Mollet Jazz Band.

Així, el dijous 6 d’octubre, la Mollet Jazz Band oferirà un concert gratuït a la Plaça Prat de la Riba. El divendres 7 d’octubre, ja recuperant el format tradicional, actuarà al Mercat Vell Xavi Torres Trio, i el dissabte 8 i el diumenge 9, serà el torn de la música clàssica al Teatre de Can Gomà amb les actuacions de Raquel Garzás i Pedro Emanuel Pereira dissabte i Ensemble WaldsteinCarlos Ferreira i Pedro Manuel Pereira i el Cor Jove de l’Escola Municipal de Música sota la direcció de Júlia Meya diumenge.

Un programa que tornarà a comportar que intèrprets consolidats i joves promeses del panorama musical actual en els estils de jazz, piano i música de cambra, tornin a visitar Mollet del Vallès per oferir els seus concerts durant un Festival que segueix mantenint el seu tarannà solidari contribuint en la lluita contra la leucèmia.

En aquest sentit, com és habitual, tots els beneficis de la venda d’entrades aniran íntegrament a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia. 

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, s’ha mostrat “molt satisfeta de poder recuperar amb normalitat un dels referents culturals de la nostra ciutat i molt honorada que Mollet segueixi mantenint la memòria de l’Anna amb una iniciativa que ens ha situat com a capital de la música clàssica i el jazz”.

Dionisio també ha volgutdestacar “la voluntat d’aquest Ajuntament de seguir potenciar els músics locals com es posarà de manifest en aquesta setena edició amb les actuacions de la Mollet Jazz Band i del Cor Jove de l’Escola Municipal de Música”.  

De laseva banda, la regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, també s’ha mostrat “satisfeta de poder recuperar la presencialitat i poder tornar a gaudir de músics de primer nivell i de joves promeses”. Així mateix, la regidora ha volgut recordar que “al marge de l’oferta musical, ens sentim especialment orgullosos pel fet que aquest Festival també serveixi per posar de manifest, una vegada més, la solidaritat dels molletans i molletanes que tornarem a posar el nostre gra de sorra per contribuir a la lluita contra la leucèmia”.

Les entrades pels concerts dels 7, 8 i 9 es poden adquirir anticipadament a partir del dia 3 al Centre Cultural La Marineta (pl. Església, 7 / Horaris: de 16 a 20.30 h) i online a partir de les 16 h del dia 3 a:https://molletvalles.koobin.com

Els aforaments seran limitats.

Sona Mollet va néixer l’any 2016 motivat pel record de la jove promesa molletana, la pianista Anna Villaescusa Rebull, promogut per l’Ajuntament de Mollet del Vallès amb el suport dels conservatoris del Liceu i d’Amsterdam.