Mollet celebra les Jornades Europees de Patrimoni amb una visita guiada al parc de Can Mulà

L’Ajuntament de Mollet del Vallès se suma, un any més, a les Jornades Europees de Patrimoni que se celebren els dies 7, 8 i 9 d’octubre. Enguany s’ha organitzat una visita guiada al parc de Can Mulà, a més de les portes obertes al Museu Abelló i a la Casa del Pintor. Aquesta és una cita anual organitzada pel Centre d’Estudis Molletans (CEM) i el Museu Abelló.

Aquestes jornades tenen l’objectiu de difondre el patrimoni de cada municipi per mitjà d’activitat gratuïtes. És una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991. És considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural.

Mollet se suma amb activitats a la Casa del Pintor Abelló, al Museu Abelló i amb una visita guiada al parc de Can Mulà.

Visita guiada al parc de Can Mulà

El parc de Can Mulà és el primer parc públic que va tenir Mollet i compta amb un ric i variat patrimoni arqueològic, històric, arquitectònic, escultòric i natural.

L’inici de la visita guiada al parc de Can Mulà serà el diumenge a les 11 hores davant de la Biblioteca Can Mulà – Jordi Solé Tura.

Museu Abelló

–       Portes obertes: el divendres 7 d’octubre de 17 a 20 h, el dissabte 8 d’octubre d’11 a 14 h i de 17 a 20 h i diumenge 9 d’octubre d’11 h a 14 h.

–       Taller obert: Vine a fer el teu penjoll del Menhir.

Casa del Pintor Abelló

Es podrà visitar el divendres 7 d’octubre a les 18 h, el dissabte 8 d’octubre a les 12 h i les 18 h i el diumenge 9 d’octubre a les 12 h.

La regidora de cultura, Mercè Pérez Piedrafita, ha comentat que “un any més ens sumem a la celebració de les Jornades Europees del patrimoni que ens permet mostrar l’interessant patrimoni que tenim a Mollet”. La regidora ha afegit que, entre les activitats previstes, “la visita a Can Mulà ens permetrà descobrir curiositats, algunes  desconegudes, d’aquest espai emblemàtics de la ciutat.”