L’Escola de Ball Dandi assoleix diversos pòdiums al Campionat de Catalunya de Ball Esportiu

Marcel Millet i Mònica Gemas

L’escola de ball Dandi de Mollet ha participat aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya de Ball Esportiu, organitzat per la Federació Catalana de Ball Esportiu i que ha tingut lloc a Platja d’Aro en el marc de la Setmana Catalana de l’Esport.

A banda del Campionat, la ciutat gironina ha acollit altres competicions, on els ballarins de Dandi han aconseguit excel·lents resultats.

Marcel Millet i Mònica Gemas, parella de l’Escola de Ball Dandi de la categoria Youth, s’han proclamat subcampions de Catalunya en la modalitat de balls Llatins. En la disciplina d’Estàndard, també van obtenir la segona posició en un Campionat de Catalunya marcat per l’alt nivell de competició dels participants.
Marc López i Carla Castellano, també de la categoria Youth, han pujat al pòdium en la modalitat estàndard, assolint una magnífica tercera posició.


A la categoria Júnior 2, Arnau García i Lidia Benito s’han proclamat subcampions de Catalunya en les dues modalitats (estàndard i llatins), en una competició on han defensat amb molta exigència i qualitat cadascun dels balls i obtenint aquesta segona posició en una prova amb un gran nivell de competició.

Els més petits de l’escola, Víctor González i Delia Benito, de 8 i 9 anys respectivament, pujaven l’esglaó més alt, convertint-se en campions de Catalunya de la categoria Juvenil 1 en les dues modalitats (estàndard i llatins), mentre que José Luis Pomarol i Ana Dachs, també aconseguien l’or en sènior 5, de la disciplina estàndard, i Miguel Ángel Martín i M. Inés Pérez, la tercera posició en estàndard de la categoria sènior 4.

A banda del Campionat de Catalunya, Platja d’Aro ha acollit altres competicions, on els ballarins de Dandi han aconseguit excel·lents resultats: Arnau García i Lidia Benito repetien primera posició en la Copa Catalunya C/B Youth, tant d’estàndars com de llatins; Darek Caparrós i Georgina Pladevall, també es proclamaven campions de la Copa Federació Youth estàndard; Arnau Serraté i Paulina Julia Sikorska, primera posició de la Copa Federació sub13 (estàndard i llatins) i Víctor González i Delia Benito es proclamaven campions de l’Open Juvenil (estàndard i llatins) de dissabte.

Després del Campionat de Catalunya, els esportistes de l’escola de Ball Dandi es preparen per a la propera prova: el Dance Sport Festival, que acollirà els dies 28, 29, 30 i 31 d’octubre Platja d’Aro. Un prestigiós campionat on participaran parelles d’alt prestigi d’arreu del món.