L’Ajuntament de Mollet rep 22 alumnes provinents de 3 països en el marc del programa Erasmus

El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, Raúl Broto Cervera, ha rebut aquest dilluns 22 alumnes de Romania, Grècia i Turquia que durant els propers dies s’estaran a la ciutat en un intercanvi amb l’Institut Aiguaviva en el marc del programa Erasmus anomenat Women Overthrowing Mentalities.

L’objectiu d’aquest intercanvi és aprendre els diferents drets que han anat adquirint les dones en els darrers anys i les dones pioneres en la lluita per aquest drets a cadascun dels països. A més, durant l’estada a Mollet visitaran els indrets més emblemàtics de la ciutat com Gallecs, el Menhir o la font modernista de Prat de la Riba, entre d’altres i compartiran inquietuds i aprenentatges amb l’alumnat de l’Institut Aiguaviva.

Amb l’estada a Mollet, l’alumnat finalitza el projecte que va iniciar el novembre de l’any passat i que els ha permès viatjar per Grècia, Romania i Turquia.

El regidor d’Educació, Raúl Broto Cervera, ha posat en valor el programa Erasmus del que ha dit que  “és una experiència que acompanyarà a aquests nois i noies la resta de les seves vides i a través de la qual coneixeran alumnes d’altres països als que els uneix el fet de ser europeus“. Per Broto, “el programa Erasmus permet construir Europa des de la base. Som europeus i al final tenim més coses en comú que no ens separen“.