Mollet en Comú presenta públicament a Marina Escribano com a candidata a l’alcaldia de Mollet

Aquest divendres 28 d’octubre (18.30 h) al Jardinet del Casal Cultural tindrà lloc l’acte de presentació de Marina Escribano Maspons com a candidata de Mollet en Comú a l’alcaldia de Mollet.

L’assemblea de Mollet en Comú va escollir per unanimitat la passada primavera a Marina Escribano com a candidata de la formació per a les eleccions municipals de 2023.

Segons va indicar en el seu dia l’Executiva local de Mollet en Comú en triar la seva candidata Marina Escribano Maspons, es “l’aposta més il·lusionant per guanyar i transformar Mollet”.

En la seva intervenció a l’assemblea que la va escollir com a candidata, Escribano destacava: “És un goig comptar amb el suport de tanta gent. El 2019 em vaig presentar per primera vegada com a cap de llista amb el nou projecte de Mollet en Comú, i 3 anys de feina després constatem que anem per bon camí fent una oposició constructiva que assoleix coses i que té un projecte alternatiu: el que creiem que vol la majoria dels molletans i molletanes: d’esquerres, ecologista, feminista, defensant els serveis públics, els drets socials i la participació. Amb un model de ciutat que no és més del mateix: no calen més pisos, calen més drets, més comunitat i millor qualitat de vida per les persones”.

Mollet en Comú preveu enllestir en els pròxims mesos la llista electoral i la presentació de candidats en un procés paral·lel a l’elaboració oberta i participativa del seu programa electoral.