La Tramolla convoca un càsting per participar en la seva segona producció de teatre musical “In the Heights”

El Centre d’Art i Creació La Tramolla de Mollet del Vallès ha anunciat el segon projecte de la seva companyia de teatre musical, creada ara fa un any, després d’estrenar exitosament “Hairspray” el passat 6 de juny al Teatre Municipal de Can Gomà.

Es tracta de la primera obra de Lin Manuel Miranda: “In the Heights”. Un musical ambientat en el barri novaiorquès de Washington Heights, amb una població d’origen majoritàriament llatinoamericà, i llar de Miranda durant la seva infantesa i joventut. Una obra vibrant i lluminosa en la que el hip hop i els ritmes latins prenen un protagonisme que ja anticipa la revolució que suposarà “Hamilton” pocs anys més tard.

Els plans de la companyia de teatre musical de La Tramolla, dirigida a tres bandes per Òscar Bretau, Ferran Jiménez i Muriel Pascual, passen per continuar treballant “Hairspray”, amb la intenció de poder presentar-la de nou, tan a Mollet com a d’altres ciutats, i en paral·lel començar el muntatge de la següent producció, que s’estrenarà durant el curs escolar 2023/24.

Seguint el model que La Tramolla va iniciar l’any passat ha convocat a persones de totes les edats, capacitats, nivells i experiències a sumar-se a aquest projecte.

En un comunicat La Tramolla explica que es busquen actors i actrius, cantants, ballarins i ballarines, però també dissenyadors, músics, tècnics, escenògrafs, figurinistes, organitzadors… sigui quin sigui el teu talent, el necessitarem!

El càsting serà el proper dissabte 5 de novembre entre les 17:30 i les 20:00h a La Tramolla.