Marina Escribano convida a sumar a tots els que volen transformar Mollet

El Jardinet del Casal Cultural es va omplir aquest divendres a la tarda per presentar Marina Escribano com a candidata de Mollet en Comú a les eleccions municipals. La candidata va rebre el suport d’alcaldes dels comuns del territori com l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia o el de Montornès, José Antonio Montero, militants de diferents indrets de la comarca o altres representants de la formació com Ernest Urtasun, eurodiputat de Catalunya en Comú, qui va fer la seva presentació. També hi havia molts ciutadans de Mollet i representants de diferents entitats que havien estat convidades a l’acte.

Ernest Urtasun va elogiar la tasca de Mollet en Comú a l’Ajuntament de Mollet i va reivindicar la importància del treball local per combatre els grans reptes com la crisi climàtica. “Mollet en Comú té un projecte de ciutat molt sòlida i això és imprescindible”, va dir. El diputat va fer una crida a portar “esperança a la gent i a reconnectar amb ella amb un projecte com el que la Marina Escribano vol portar a Mollet”.

Abans de la intervenció de la candidata es va passar un vídeo on diferents alcaldes i alcaldesses dels comuns donaven el seu suport a Escribano per portar a Mollet un projecte de transformació.

La candidata Marina Escribano Maspons va agrair els molts suports rebuts i va dir que després de tres anys de “fer molt bona feina amb un gran equip” tornava a presentar-se com a candidata “convençuda i il·lusionada”.


Va explicar que des de 2019 a la ciutat havien canviat moltes coses, però que moltes altres seguien igual, “com el nostre esperit, el nostre projecte i les ganes de la candidata”, però va advertir que guanyar les eleccions “no serà fàcil”, a causa de factors com “el discurs simplista de la dreta, la maquinària electoral de qui governa”, entre altres.
La candidata va fer una crida als presents a “no rendir-se” i va dir que per tirar endavant el projecte de Mollet en Comú “calen totes les mans”.
Escribano va fer referència en diverses ocasions a la necessitat de sumar esforços al voltant de la candidatura i va emfatitzar que “tots els que volen sumar tenen un lloc” i que amb la suma d’aquests esforços “tenim l’oportunitat de sumar Mollet a l’onada de la transformació”.

La candidata va explicar també alguns dels eixos de les polítiques que proposen per Mollet pels pròxims 4 anys. En aquest aspecte va indicar que volia una ciutat “més verda i sostenible” i va dir que “No volem premis, volem el reconeixement de la ciutadania. Volem ser la veu dels veïns que ens estimem el poble”

Marina Escribano va dir que la ciutat tenia al davant diversos reptes com afavorir un habitatge digne per tothom o lluitar contra la pobresa energètica. També va dir que volien que Mollet tingués un POUM “amb sentit”, que projectes com “el macrobarri d’El Calderí ara no toquen” i va reclamar actuacions en àmbits com la lluita contra el civisme, la millora de la gestió de residus, i afavorir polítiques que afavoreixin la creació de feina de qualitat – “no només logística”, va apuntar-, la justícia social, el suport de les entitats locals – “sense elles Mollet no és Mollet”, va sentenciar- o la millora de la participació ciutadana. “A tots aquests reptes em comprometo a donar resposta”, va assenyalar la candidata.


Marina Escribano, per finalitzar, va assumir diversos compromisos com “a treballar de valent, a portar molt diàleg i a intentar aplegar més persones que vulguin sumar per tirar endavant la ciutat”. “Som un equip i ha de créixer. Compto amb vosaltres per sumar i transformar Mollet”, va finalitzar Escribano.