L’Endroit 2 guanya la quarta edició de la Copa Amoba

L’Endroit 2 s’ha endut aquest diumenge la quarta edició de la Copa Amoba, primera d’aquest equip i tercera del local, després d’imposar-se 12-1 als del Bar Vitorino 1. En una final còmoda pels de L’Endroit que no han donat opcions al seu rival. Els campions han anat creixent dins la competició, eliminant a un dels favorits a les semifinals i mostrant-se forts a la Final. Cal destacar el mèrit dels finalistes (Segones), en eliminar al gran favorit en les semifinals, el TPR (actual campió de lliga i equip amb més guardons els darrers anys).
 

El premi al Millor Jugador de la Final se l’ha emportat el Juanmi Arias de L’Endroit. Vuitè al 1er Open Comarcal de Mollet i Campió del tradicional campionat de L’Endroit en 1 ocasió.
 

Per l’equip campió han format: Jorge Martín (amb un ampli palmarès: 1 Campionat de Catalunya d’Snooker, 2 vegades Campió Màster de Catalunya, 1 Campió Circuit Nacional d’Snooker, 1 SubCampionat LASE Snooker, 4rt per Equips i 8è Individual en Bola 8 a Las Vegas categoria Primera per la VNA), Víctor Barrachina, Juanmi Arias i Miquel A. González. En John Torres ha ajudat a arribar-hi. També hi formen part, en Jordi Bordas i Gerard Camp.

Pels finalistes: Jorge Boada, Jose Redón, Juan López i Juanjo Granados. En Juan Gabarre i Kiko López també han ajudat.
        
             

         Amb aquesta nova edició de la Copa estem consolidant una competició que és divertida i competitiva alhora a la meitat de la nostra Lliga Regular, on es poden enfrontar les categories havent-hi hàndicap pels de segona. I jugant diferents modalitats de billar americà dins el mateix enfrontament.

          La seu de la Final ha estat L’Endroit. En aquesta edició han participat 40 jugadors dels 8 equips classificats, la majoria de Mollet.