Set professors de la Universitat de Ravensburg impartiran classes aquesta setmana a diferents equipaments de Mollet

El regidor de Projectes Europeus, Josep Monràs i Galindo i el regidor d’Educació, Raúl Broto Cervera, han rebut aquest dilluns set professors i professores de la Universitat de Ravensburg, una de les ciutats agermanades amb Mollet del Vallès. Els docents alemanys estaran durant tota la setmana a Mollet on impartiran classes a diferents equipaments de la ciutat i compartiran les sessions amb els professors i talleristes de cada equipament.

Els set professors i professores estan especialitzats en diferents matèries com arts plàstiques, idiomes (alemany per a principiants), pilates o ioga entre d’altres i impartiran classe als alumnes del Centre Cívic Can Borrell, el Lledoner, La Marineta, Centre de Formació d’Adults de Mollet i l’Ateneu Gran.

El regidor de Projectes Europeus, Josep Monràs i Galindo, ha explicat que “Mollet està agermanada amb Ravensburg des del 2017, però és la primera vegada que es fa un intercanvi d’aquestes característiques”. Monràs ha afegit que “és molt important que aquest agermanament es vagi traduint en accions més concretes com aquesta que suposen una experiència molt positiva i enriquidora”. 

El regidor d’Educació, Raúl Broto Cervera, ha destacat la importància de que Mollet estigui agermanada amb una “ciutat educadora com Ravensburg. Una ciutat que va més enllà de la educació reglamentaria per tal que els seus ciutadans i ciutadanes tinguin un desenvolupament personal i social”. El regidor ha indicat que aquesta estada tindrà una contrapartida amb una visita de professors de Mollet a la ciutat alemanya.

Pels professors alemanys aquest intercanvi és una “gran experiència” de la que esperen agafar moltes idees per traslladar-les al seu dia a dia a la Universitat i han manifestat estar “molt contents amb poder estar a Mollet”.

La Volkshochschule Ravensburg (Universitat de Ravensburg) és un gran centre formatiu de caire popular que acull a més de 7.000 estudiants l’any i que està estructurat en grans àrees de treball.