Ara Mollet ERC anirà a les eleccions municipals en coalició amb EUiA

Aquest diumenge 13 de novembre, a les 12:00 h, es va fer a la Plaça Catalunya de Mollet l’acte de presentació de l’acord entre Ara Mollet ERC i Esquerra Unida i Alternativa-Gent per Mollet per anar plegat a les eleccions municipals del 2023.

La candidatura d’Ara Mollet ERC, liderada per la regidora Marta Vilaret, comptarà amb la presència d’Antonio López. Fa unes setmanes Esquerra Unida i Gent per Mollet van aprovar anar a les eleccions municipals.

A l’acte va participar Anna Simó i Castelló, exconsellera de Benestar i Família de la Generalitat i expresidenta del Consell Escolar de Catalunya.

El regidor Oriol López, que va presentar l’acte, va dir que “a Mollet fa molt de temps que treballem per sumar amb diferents moviments i sensibilitats” i va posar com a exemple els acords amb l’Entesa, amb el PACMA, Solidaritat i amb MES. “Ara ho fem també amb EUiAMollet”, va dir.

El representant d’EUiA, l’exregidor Antonio López, va dir que “estem molt contents de sumar en la coalició amb Ara Mollet, i confiem plenament en el lideratge de la Marta Vilaret”. López va explicar també que “sumem des de l’esquerra, per enfortir els serveis públics”.

Anna Simó va explicar que “És un honor estar aquí donant suport a la Marta Vilaret” i va dir que “Ara Mollet sempre ha sigut un mirall per l’Hospitalet, amb aquesta capacitat d’aglutinar diverses sensibilitats d’esquerra que posen per davant les seves coses en comú, en favor de Mollet”.

Marta Vilaret i Garcia, vicesecretària general de drets, llibertats i lluita antirepressiva d’Esquerra Republicana, va comentar que a Mollet sumen amb EUiA “per fer possible el canvi que la ciutat es mereix”. També va dir que després de l’anunci de coalició amb EUiA “no ens aturarem aquí, continuarem sumant per fer la ciutat que mereixem”.

Segons va afirmar ERC aquest acte marca “el tret de sortida de les pròximes eleccions municipals de 2023”.