Espai Gos Mollet valora com “no apte” l’espai triat per fer el correcan de Can Borrell i presentarà al·legacions al projecte

L’entitat animalista de Mollet Espai Gos Mollet ha fet un estudi sobre el projecte de construcció d’un correcan al barri de Can Borrell que impulsa l’Ajuntament de Mollet i ha fet públiques les seves conclusions en un comunicat.
El projecte de Correcan de Can Borrell s’ha de construir entre el garatge del Lidl i la benzinera de l’Esclat, i té un pressupost de 107.443,44 euros.
L’entitat animalista no n’ha tret bones conclusions i ha anunciat que presentarà al·legacions al projecte municipal.
En les seves conclusions, Espai Gos Mollet afirma que “l’Ajuntament de Mollet hauria de retirar”, el projecte pels errors que inclou i considera l’espai escollit com “no apte”.

Els membres d’Espai Gos reafirmem que ara com ara l’urgent respecte a les zones d’esbarjo per a gossos a Mollet del Vallès “és l’arranjament de les deficiències dels quatre correcans existents a la ciutat i dotar a la zona centre del municipi d’aquests espais abans que gastar 107.443,44 € en el correcan del Lidl al barri de Can Borrell, un barri amb voreres amples, places a les illes de cases i a tocar de Gallecs”.

L’entitat indica que està en contra que es tanqui el pas de vianants a l’espai entre el garatge del Lidl i la benzinera de l’Esclat, “una zona especialment dura per l’alt nivell de circulació, de persones i la presència de l’autopista”.
Per contra considera que a prop “hi ha al Parc dels Pinetons, a tocar de les taules de pícnic i del barri de Can Borrell, una zona on seria ideal un espai d’esbarjo per a gossos, es podria dissenyar un correcan que per fi ja no fos un corral d’ovelles”.
L’entitat animalista considera que el projecte presentat “presenta tantes errades que ja per vergonya l’Ajuntament de Mollet hauria de retirar”.

Tot i aquesta postura Espai Gos de Mollet es posa a disposició de l’actual equip de govern i del proper que surti de les eleccions municipals del maig de 2023 “per ajudar en el disseny, arranjament, millora dels espais d’esbarjo per a gossos del municipi”. “Estalviarem diners als veïns i veïnes de Mollet del Vallès”, conclouen.