El CF Mollet UE designa Arnau Basagaña nou entrenador després de la destitució de David Parra

El Club de Futbol Mollet UE ha designat aquest dimarts a l’entrenador barceloní Arnau Basagaña del Moral nou entrenador del primer equip. El dilluns el club molletà va destituir al tècnic del primer equip David Parra.

La destitució de Parra, que ha estat a l’entitat dues temporades i mitja, arriba després que el primer equip caigués derrotat diumenge passat al camp del líder, l’Escala, per 2 a 1. L’equip es troba cuer del grup 1 de primera catalana amb tan sols 6 punts. En 9 partits els blanc-i-vermells han aconseguit una victòria, 3 empats i 5 derrotes.

El president del CF Mollet UE, Jordi Candela, considera que és una decisió purament esportiva i la destitució és fruit dels mals resultats obtinguts.

Arnau Basagaña, nascut a Barcelona el 1993, ocuparà ara la parcel·la tècnica “amb l’objectiu de mantenir l’equip una campanya més a una de les categories més exigents del futbol català”, segons ha indicat el club.

El nou tècnic gracienc va estar durant 9 anys a la Fundació Marcet, passant per totes les categories de base, abans de marxar a la Primera Divisió d’Argentina, on s’hi ha estat tres temporades com a segon entrenador d’Aldosivi i Talleres de Córdoba.

Ara el nou entrenador tindrà la possibilitat d’entrenar dues setmanes amb l’equip, ja que no debutarà fins diumenge 11 de desembre amb un derbi vallesà contra el Parets a les 12 del migdia al Camp Municipal Germans Gonzalvo.