El Museu Abelló fa entrega dels primers carnets familiars d’investigadors

El Museu Abelló ha fet entrega dels primers carnets familiars d’investigadors a un grup representants de l’alumnat de l’Escola Anselm Clavé de Mollet. Amb aquest carnet gaudiran d’entrada gratuïta a les exposicions temporals i permanents del Museu, així com de la visita guiada a la Casa del Pintor, fins el 31 de desembre del 2023.

Es tracta d’una iniciativa en el marc de les commemoracions de l’Any Abelló que pretén obrir el Museu a la ciutadania i facilitar-ne l’accés a les famílies de Mollet. Amb aquest carnet, l’alumnat i les seves famílies gaudiran d’entrada gratuïta a les exposicions temporals i permanents del Museu, així com de la visita guiada a la Casa del Pintor, fins el 31 de desembre del 2023.

El carnet familiar d’investigadors del Museu Abelló el poden tenir tots els infants de les escoles de Mollet que participin en alguna de les propostes del projecte educatiu de l’Any Abelló. Unes propostes que s’han creat per tal d’apropar la figura i la col·lecció de Joan Abelló a tots els infants de la ciutat, així mateix té la voluntat de fomentar l’ús de l’equipament museístic als alumnes de Mollet