En defensa de la sanitat pública de qualitat

A Catalunya es viu una situació d’emergència sanitària que ens perjudica a tota la ciutadania. Fa molts anys que reivindiquem més personal i més recursos per a una millor atenció sanitària i amb la pandèmia hauríem d’haver après alguna cosa, però, en canvi, estem pitjor que abans.                                                               

Ens trobem amb unes llistes d’espera, que no paren de pujar. Un servei d’urgències a l’hospital col·lapsat, tot i l’ampliació de l’espai que se n’ha fet, però sense ampliació de plantilla. Un personal sanitari desbordat, treballant amb pocs recursos i amb unes condicions laborals precàries, on no es contracta més personal per suplències, per exemple. Tot això, genera un patiment que afecta la salut de la ciutadania, a més del risc de no detectar a temps patologies que poden ser greus o derivar en complicacions per manca d’atenció.                                          

 Les més de 30 entitats signant davant de la situació que estem patim cridem a:

Dir prou. La salut s’ha convertit en una de les principals preocupacions de la població. Ja n’hi ha prou que juguin amb la nostra salut!

Defensar el nostre sistema públic de salut. Volem un sistema 100% públic i de qualitat.

Per tot això el dissabte 28 de gener ens manifestarem. 

12 h en la rambla de Mollet.

Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès i Marea Blanca de Catalunya.