El PSC Mollet inclou la participació ciutadana per millorar el seu programa electoral

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de Mollet ha iniciat un procés participatiu per millorar el seu programa electoral per a les eleccions municipals del 2023. Des de fa mesos, el partit ha estat treballant amb la seva militància, simpatitzants, experts de diferents àmbits i ciutadans i ciutadanes de tots els barris de Mollet per a la confecció del seu programa.

En les darreres setmanes, el PSC ha ampliat la participació ciutadana per enriquir encara més el seu programa electoral. Així, ha posat a disposició de la ciutadania un WhatsApp (637856322) perquè els interessats puguin enviar propostes o idees a través de missatges d’àudio o per escrit. També s’han organitzat carpes a diferents punts de la ciutat perquè els ciutadans i ciutadanes puguin fer arribar les seves idees i propostes, així com a través de les xarxes socials del PSC Mollet i de la seva candidata a l’alcaldia, Mireia Dionisio Calé.

Per al PSC, aquesta és una fase molt important ja que volen garantir un programa electoral complet, realista i de futur per a totes les persones de Mollet. L’alcaldessa i candidata del PSC de Mollet, Mireia Dionisio, ha destacat que “el projecte del partit socialista és un projecte de ciutat perquè sempre recull la veu de totes les persones amb les quals parlem i que volen sumar per Mollet”. A més, ha afegit que està convençuda que les propostes continuaran arribant i faran que el programa sigui el més plural i participatiu de tots.

El PSC Mollet té clar el seu compromís amb la ciutat i vol continuar millorant cada racó de Mollet, garantint la igualtat d’oportunitats i el benestar del conjunt de la ciutadania. Amb aquest procés participatiu, volen incloure les inquietuds i idees dels seus veïns i veïnes per aconseguir un programa electoral que respongui a les seves necessitats i preocupacions.