L’activitats esportiva del Pavelló de Riera Seca es rependrà per Setmana Santa una vegada ha finalitzat la primera fase de les obres de reforma

Ja ha finalitzat la primera fase de les obres de remodelació del Pavelló Municipal de Riera Seca que ha inclòs la reforma integral de la pista, grades, coberta, finestres, insonorització, il·luminació, fals sostre i accessos. Una reforma on també s’han tingut en compte criteris d’accessibilitat, amb l’habilitació d’una part de la grada específica per a persones amb problemes de mobilitat.  

Aquest dijous, l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, el regidor d’Esports, Josep Monràs i Galindo, la presidenta del Club Patinatge Artístic Mollet, Isabel Alba de la Cruz, i el president del Mollet Hoquei Club, Leo Conde han visitat les instal·lacions i han pogut comprovar en primera persona la transformació de l’equipament. L’activitat esportiva es reprendrà per Setmana Santa.                                                       

 Per l’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio Calé, la transformació del Pavelló “és espectacular. Estem molt contents del resultat. Amb aquesta nova instal·lació els i les usuàries, ja siguin esportistes o assistents, podran gaudir d’unes instal·lacions modernes i innovadores“. 

El president del Mollet Hoquei Club, Leo Condeha destacat que “malgrat que han estat uns mesos difícils, el resultat és un pavelló nou. Tenim moltes ganes de veure per aquí rodant a la canalla“.

 La presidenta del Club de Patinatge Artístic,Isabel Hernández, ha explicat que “l’espera ha valgut la pena. Quant he entrat al pavelló m’he quedat sorpresa perquè té molta llum”. 

La segona fase inclou l’adequació del local social i tot el nucli de comunicació entre les diferents plantes del pavelló i l’ampliació del pavelló cap al Parc de Pruneres.

EL DETALL DE LES OBRES FINALITZADES:

·         Restauració de la coberta existent reforçant l’aïllament i impermeabilització.

·         Millora de la il·luminació natural interior mitjançant la formació de lluernaris a la coberta.

·          Nou cel ras per a la millora del comportament acústic interior.

·          Millora de l’envoltant tèrmic de la façana amb substitució de les finestres existents i col·locació de fusteria en paret interior.

·         Reforma de les grades perimetrals, substitució dels graons i dels seients.

·         Substitució del paviment de la pista poliesportiva amb nou marcatge, de la tanca perimetral i execució de passadís perimetral. S’ha habilitat us espai per a persones amb discapacitat.

·         Formació d’un sòcol per a la millora del comportament acústic

·         Substitució de l’enllumenat interior de la pista poliesportiva i la grada, i del sistema de megafonia.

·         Millora de la seguretat en cas d’incendi

·         Substitució de les portes d’emergència existents