Finalitzen les obres de millora al CAP Plana Lledó de Mollet i entren en funcionament els nous espais

El Centre d’Atenció Primària Plana Lledó, de Mollet del Vallès, compta amb una nova distribució de consultes un cop han finalitzat els treballs a la planta -1. Aquesta intervenció ha significat una millora dels espais assistencials que redunda en més confort tant per pacients com per professionals.

Ara, segons ha informat Salut, a la planta -1 es troben les consultes de l’atenció a la salut sexual i reproductiva, odontologia, treball social sanitari i les dels nous rols que s’han incorporat a l’equip: el de referent de benestar emocional, el de dietista – nutricionista i el de fisioterapeuta (aquests nous perfils centren la seva activitat en intervencions grupals, tot i que puntualment poden atendre casos individuals prèvia valoració de l’equip sanitari de referència).

També les consultes externes estan ubicades en aquest nou espai. Concretament la de psiquiatria i psicologia del Centre de Salut Mental d’Adults (CSMA), i la de psicologia infantil i juvenil (CSMIJ).

A més, compta amb una nova sala d’espera i un espai d’atenció a la ciutadania.

L’accés a la planta -1 està diferenciat del principal de l’Avinguda Rívoli 7, i s’ha habilitat una entrada lateral amb portes automàtiques per facilitar les visites amb cadires de rodes o cotxets per infants.

Amb aquesta reordenació, els espais que han quedat lliures a la planta principal s’han destinat a l’atenció pediàtrica.