Més de 350 atletes participen a la Milla Urbana del CEM

Més de 350 atletes van participar aquest diumenge al matí a la Milla Urbana – Memorial Julio López del Centre d’Estudis Mollet, que enguany arribava a les 34 edició. Com en anteriors edicions el centre educatiu va organitzar diverses curses de totes les categories d’edat en un circuit entre les avingudes de la Llibertat i del Calderó.

En total eren 20 curses d’entre 200 metres i 1.609 metres, la milla. Les primeres del dia eren les dels més petits, cadet, infantil i aleví, totes amb la distància de milla. Posteriorment, es van fer les de benjamí i prebenjamí i les de P3, P4 i P5 amb 200 metres. La cursa en família pels més petits va fer-se al migdia i les darreres van ser les curses pels adults.

Les inscripcions eren gratuïtes i es podien fer el mateix dia de la cursa. Els guanyadors van rebre diversos premis com medalles pels infants i premis en metàl·lic pels adults. L’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio va entregar algunes de les medalles als corredors més petits.