Dionisio proposa incrementar la seguretat de la ciutat amb més reforços a la Policia Municipal i més patrullatge als barris

L’alcaldessa i candidata socialista Mireia Dionisio Calé ha explicat el seu programa electorial en materia de seguretat i el civisme. “Mollet és una ciutat segura, però cal sempre millorar i buscar fórmules perquè la percepció de seguretat cali entre la ciutadania”, ha dit.

Les principals propostes en matèria de seguretat passen per incrementare el nombre d’efectius de la Policia Municipal. Aquest mandat ja s’ha augment el nombre d’efectius en 8 agents, i el proper mandat volen continuar.

Proposen ntensificar el patrullatge a peu als barris, ampliant la Unitat de Proximitat de la Policia Municipal. Aquest mandat s’ha posat en marxa una Unitat de Proximitat que està funcionant molt bé, formada per 9 policies i 4 agents cívics i que té el contacte directe amb agents concrets de cada barri, unitat que es vol intensificar el proper mandat.

També es vol posar en marxa d’una aplicació mòbil de seguretat que permeti la comunicació immediata i més àgil entre la ciutadania i els cossos de seguretat i informació de resposta en casos d’emergència.

Es proposa acostar la policia a tots els barris, fent un nou punt d’Informació Mòbil de la Policia Municipal que estigui als barris per donar consells de seguretat, informació i en el que la ciutadania també pugui traslladar-los els seus neguits.

El PSC també vol convertir en realitat que Mollet tingui una oficina permanent d’expedició de documents (DNI, Passaport i NIE) a la seu de la Policia Municipal

En el camp del civisme volen incrementar amb un mínim de 2 agents cívics la xarxa d’agents cívics que el que fan és anar pels barris per explicar les normes de convivència bàsiques que hem de tenir com a ciutadania. També proposen un pla de detecció de punts negres, i establir sistemes de videovigilància en aquests punts i reforçar l’Associació de voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de Mollet del Vallès, amb la dotació de més eines i mitjans, perquè puguin desenvolupar la seva tasca que és molt important en el tema de la seguretat d’actes i infraestructures.