Ca l’Estrada tornarà a acollir la revetlla popular de Sant Joan

El divendres 23 de juny se celebrarà la revetlla de Sant Joan a Mollet amb diverses activitats.

Abans de la revetlla popular es faran diverses activitats com; un cercavila des de la cruïlla de Rambla Nova amb Via Ronda i l’arribada de la Flama del Canigó a plaça de Catalunya (20.15 h). Després, hi haurà ball de sardanes amb la cobla Sabadell a la plaça de Catalunya (21 h).

La revetlla començarà a les 21.45 h amb l’entrada de la torxa de la Flama del Canigó a Ca l’Estrada. Després s’encendrà la foguera de Sant Joan, es farà el sopar popular i, a les 23 h, s’iniciarà la revetlla amb música. A Ca l’Estrada hi haurà una zona específica per llençar petards.

L’Ajuntament ha organitzat la revetlla popular de Sant Joan amb la col·laboració dels Castellers de Mollet, Club Muntanyenc, Colla Gegantera, Mollet amb Cuba, Colla dels Morats, Colla dels Torrats, Ball de Diables de Mollet, Tradicions i Costums, Òmnium Cultural i el Casal Cultural.

D’altra banda, a la pista exterior del pavelló de la Riera Seca se celebrarà un ball de revetlla amb l’Associació de Balls de Saló a partir de les 23 h. L’entrada és gratuïta, però l’aforament és limitat.