Comença el Refresc’Art, el programa d’activitats familiars d’aquest estiu

Amb la proposta Refresc’Art, l’Ajuntament de Mollet del Vallès presenta una programació cultural del 30 de juny al 21 juliol. El programa ofereix activitats familiars i activitats adreçades al públic general amb la intenció de promocionar esdeveniments d’oci  atractius, a cavall entre la programació d’hivern d’Arts i Escena i la Festa Major.

Refresc’Art és un programa que neix per oferir activitats culturals, concerts i espectacles per a tots els públics donant prioritat als artistes, companyies i col·lectius que estan vinculats a la ciutat.  

Enguany, la proposta aporta molta varietat i  transversalitat amb espectacles  que van des del, jazz, música africana, màgia, circ i clowns amb els espectacles de La Xarxa Kilinn Mag, Sidecar i Embolic de Nassos o activitats al Museu Abelló, entre d’altres.  

Així mateix, també s’ha buscat potenciar els espectacles a l’aire lliure, ja que majoritàriament es faran al Parc de les Pruneres.

Per la regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita Refresc’art és una de les moltes iniciatives culturals que duem a terme al llarg de l’any, en aquest cas durant l’estiu, amb la que seguim apostant pels i les artistes locals i oferint una oferta variada i multidisciplinar adreçada a tots els públics”. 

Tots els espectacles són gratuïts a excepció del Maridatge Operístic que tindrà lloc el 21 de juliol al Museu Abelló.

Refresc’Art començarà el divendres 30 de juny al Parc de les Pruneres amb la Jazz Band a càrrec de l’Escola Municipal de Música i Dansa.

La resta d’espectacles seran l’1, 5, 6, 13, 20 i 21 de juliol repartits entre el Parc de les Pruneres i el Museu Abelló.