El Centre Cultural Andalús de Mollet celebra el “Gazpacho por Sevillanas”

El proper dissabte 1 de juliol, el Centre Cultural Andalús de Mollet durà a terme la celebració coneguda com a “Gazpacho por Sevillanas” al Parc Municipal de Can Mulà. Aquest esdeveniment, que promet ser una experiència plena d’actuacions i gran representació de l’entitat, espera deleitar els assistents amb la combinació perfecta de música, ball i delícies culinàries.

Les festivitats començaran a les 11 del matí amb un animat concurs de sevillanes. Els assistents podran gaudir de la bellesa i l’elegància dels moviments de ball mentre els participants competeixen pel primer lloc. A més, aquells que s’apropin a l’esdeveniment tindran l’oportunitat de gaudir d’un servei de bar disponible durant tota la jornada.

Posteriorment, a les 18:30 hores, la banda de tambors del Centre Cultural Andalús partirà des de Can Gomà en un vibrant desfilada que culminarà al Parc Municipal de Can Mulà al voltant de les 19 hores, moment en què s’iniciarà l’acte principal. Els espectadors podran gaudir d’una sèrie d’actuacions emocionants que ressalten la passió i el talent andalús.

Entre els actes programats, s’inclouen classes de ball ofertes per diferents grups, com ara Peques, Con Duende, Olé, Olé y Olé, Esencia, Pasión Flamenca i Luna Nueva. A més, els quadres de ball de l’entitat, Semilla Flamenca, Triana i Arte y Compás, també es presentaran a l’escenari, mostrant la riquesa i la diversitat de l’art flamenc.

L’esdeveniment també comptarà amb la participació del cor rocier “Amics del Rocío”, conegut per la seva magnífica interpretació dels cants tradicionals de la regió. A més, el grup de ball convidat, Alma Flamenca, procedent de l’Escola de Ball Sandra Barea de Manresa, demostrarà el seu talent a l’escenari.

Com a cloenda, el “Gazpacho por Sevillanas” comptarà amb la presència de l’aclamat artista convidat, Menos es Más, que deleitarà el públic amb la seva actuació especial. La combinació del seu carisma i la seva habilitat artística promet emocionar i entusiasmar a tots els presents.