Mollet amb Cuba dona 1000 euros pels afectats a les inundacions del pais caribeny

Mollet amb Cuba, una organització dedicada a promoure els lligams culturals i solidaris entre Mollet del Vallès i Cuba, ha anunciat una important donació per ajudar els damnificats per les devastadores inundacions que van afectar l’Oriente Cubano al juny passat.

La donació, d’un import de 1.000 €, ha estat possible gràcies als beneficis obtinguts per Mollet amb Cuba durant la venda de mojitos cubans durant la darrera Revetlla de Sant Joan. Aquesta generosa contribució serà destinada íntegrament a la Campanya de Solidaritat amb els damnificats per les inundacions, una iniciativa que té com a objectiu ajudar les persones que han perdut les seves llars i han patit greus danys a causa de les fortes pluges.

Les inundacions a l’Oriente Cubano van causar destrosses importants i van afectar les vides de milers de persones. Això va provocar una situació d’emergència humanitària, amb nombrosos damnificats que necessiten assistència immediata per recuperar-se del desastre. És en aquest context que Mollet amb Cuba ha decidit actuar i aportar el seu granet de sorra per ajudar en aquesta tasca de reconstrucció.

Mollet amb Cuba sempre ha estat compromès amb la solidaritat i la cooperació amb Cuba. A través de diferents projectes i activitats, l’organització busca establir ponts entre les dues comunitats i contribuir al desenvolupament de l’illa caribenya. En aquest cas concret, la donació demostra una vegada més la voluntat de Mollet amb Cuba de respondre de manera ràpida i efectiva davant de situacions d’emergència i calamitats naturals.