Mollet obre les fonts de la Dona d’aigua i del Parc de les Pruneres com a refugis climàtics

L’Ajuntament de Mollet obrirà aquest dijous dia 6 de juliol la font lúdica de la Dona d’aigua i el dia 13 de juliol es posarà en marxa l’Arc de Pruneres. Dos espais que esdevindran un important refugi bioclimàtic aquest estiu. La resta de fonts lúdiques de Mollet, de moment, i mentre estigui en vigor el decret de sequera de la Generalitat de Catalunya, romandran tancades.

Davant els episodis de calor previstos durant els mesos d’estiu i per tal d’oferir espais com a refugis bioclimàtics gratuïts i oberts a tothom, l’Ajuntament de Mollet ha decidit posar en marxa dues de les fonts lúdiques de la ciutat. La Dona d’Aigua s’encendrà el dijous dia 6 i l’Arc de les Pruneres es posarà en marxa el dia 13 un cop finalitzin els treballs de manteniment.

Els horaris de les fonts són els següents:

 DONA D’AIGUA

De dilluns a diumenge d’11.30 h a 13:30 h i de 18.30 a 20.30 h

ARC DE LES PRUNERES

De dilluns a diumenge de 12.00 a 13.30 h i de 18 a 19.30 h

L’horari de les fonts previst per aquest any es redueix respecte l’any passat el que implica també una reducció d’un 15% de consum d’aigua.