Sumar En Comú Podem defensarà l’educació pública en un acte a Mollet amb el ministre d’universitats i altres dirigents de la formació

Sumar En Comú Podem, la coalició política formada per diferents forces progressistes, realitzarà un acte polític el proper dissabte, 8 de juliol, en suport de l’educació pública. L’esdeveniment tindrà lloc al Parc de Can Mulà i comptarà amb la participació destacada de diversos membres rellevants del partit.

Entre els convidats especials es trobarà Aina Vidal, candidata de Sumar En Comú Podem per Barcelona, que compartirà la seva visió sobre la importància de l’educació pública i les seves propostes per a la millora del sistema educatiu.

A més, l’acte comptarà amb la presència del ministre d’universitats, Joan Subirats, qui parlarà de les iniciatives del govern per promoure l’educació superior i millorar les oportunitats per als estudiants.

Ernest Urtasun, eurodiputat i portaveu de SUMAR, oferirà una visió general de les propostes polítiques del partit en relació amb l’educació i destacarà la seva importància per a un futur més just i igualitari.

Altres membres destacats de Sumar En Comú Podem que participaran en l’acte inclouen la presidenta del grup parlamentari, Jessica Albiach, l’alcalde de Montornès i membre de la candidatura, José Montero, i Marina Escribano, portaveu de Mollet en Comú Podem, qui serà l’encarregada de presentar l’acte.

Sumar En Comú Podem convida a tota la ciutadania interessada a participar en aquest acte polític i sumar-se a la defensa de l’educació pública. L’acte començarà a les 12h al Parc de Can Mulà.