Obren una nova aula a l’escola bressol municipal La Xarranca per afrontar tota la demanda

L’Ajuntament de Mollet ha decidit obrir una nova estança d’I1 a l’escola bressol municipal La Xarranca per donar resposta a l’alta demanda de places a les escoles bressol públiques. Aquesta nova aula comptarà amb 13 places, arribant d’aquesta manera a la capacitat màxima autoritzada per part del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Aquest curs escolar (2022-2023) les escoles bressol públiques han estrenat la gratuïtat per I2, un fet que ha disparat la demanda de places públiques. És per aquest motiu que l’Ajuntament de Mollet ha obert una nova línia per infants d’1-2 anys a l’escola bressol La Xarranca per reduir el nombre d’infants que s’havien quedat sense plaça. La nova aula comptarà amb 13 places, arribant d’aquesta manera a la capacitat màxima autoritzada per part del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

La regidora d’Educació, Noa Monràs González, recorda “l’esforç continu que es fa des de l’Ajuntament per millorar i ampliar els nostres serveis educatius, i l’obertura d’aquesta estança ho demostra“. La regidora ha afegit “que demanem a la Generalitat que faci una planificació adient a la mesura que han pres de la gratuïtat d’I2, ja que afecta a les famílies, a les escoles bressol municipals i privades i als ajuntaments“.

Tot i que en aquests moments la capacitat màxima autoritzada al curs I2 a les escoles bressol municipals està coberta, s’estudiaran alternatives en el cas que es detecti alumnat vulnerable que hagi quedat sense plaça.