El diputat del PSC Arnau Ramírez defensa al costat de la candidata molletana Laura Jara les polítiques de Pedro Sánchez

“El govern de Pedro Sánchez ha fet polítiques en tots els àmbits per combatre les desigualtats i les dificultats que té molta gent, hem fet realitat el lema de no deixar a ningú enrere” ha dit el diputat vallesà Arnau Ramírez que ara repeteix com a candidat al Congrés dels Diputats per Barcelona.


Ramírez ha defensat la feina feta per l’executiu espanyol i ha recordat que els vallesans tenen motius importants per votar el partit socialista “hem aconseguit reivindicacions històriques a la comarca, com l’eliminació del peatge de l’AP7 i el desdoblament de la R3”.


El candidat vallesà ha visitat aquest matí als companys socialistes de Mollet que han instal·lat una carpa informativa a l’avinguda de Jaume I, coincidint amb la campanya electoral del 23J. Ramírez conjuntament amb la molletana Laura Jara de la JSC del Vallès Oriental i que també és candidata a la llista del Congrés dels Diputats, han fet una crida a la mobilització de cara aquest diumenge, “cal anar a votar massivament pel progrés i en defensa dels nostres drets, no podem permetre l’entrada de la dreta i la ultradreta a les institucions” ha insistit Jara.


“L’única persona que defensarà els nostres drets i pot frenar la dreta és Pedro Sánchez” ha assegurat Ramírez que considera que només hi ha dos opcions possibles, Sánchez o Feijóo, amb models completament oposats. “Si volem progrés, tenir drets i llibertats, l’única opció és el PSC, és molt important anar a votar, cal tenyir els carrers de vermell” ha explicat Jara.

L’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio, ha acompanyat avui als dos candidats vallesans a la carpa informativa del PSC de Mollet, una carpa que els membres de l’agrupació instal·len cada dia de campanya electoral a diferents espais de la ciutat.