El Pool Mir C guanya la 40 Final Lliga Amoba a Mollet

El Pool Mir C  va guanyar dissabte el seu primer títol com equip i tercer del local Pool Mir, en imposar-se 10-7 al The Pool Killers a la 40 Final de la Lliga Amoba. En una final on els campions s’han posat per davant al marcador ben aviat i no han deixat apropar-se al rival. 

Pel quadre guanyador: Curro Fernández (1 Campionat d’Espanya per equips,1 de Catalunya individual Júnior, 1 Open Vitòria considerat un dels millors d’Espanya, 7 Lligues d’Amoba sent 1 vegada millor jugador i 1 Copa d’Amoba,1 Open Catalunya Popular de Primera i 1 Campionat de L’Endroit. William Peña (4rt Open Catalunya Parella Escocesa. Essadik Arkied, Jordi Malagón (Campió d’Espanya Individual i per Equips, 4rt. Open Catalunya Parella Escocesa, 5 Lligues d’Amoba sent Millor Jugador en 1 ocasió i 7 Campionats de L’Endroit i Víctor Castro.

Entre els finalistes: Rubén Díaz, (7 Lligues d’Amoba, sent millor jugador en 3 ocasions i 1 Copa d’Amoba. També un 4rt lloc al nostre Open Catalunya i 1 Campionat de L’Endroit. Àlex Sarrià (1 Open Catalunya Popular), Genís Busquets (2 Lligues d’Amoba), Ricardo Martín (4 Lligues i 1 Copa d’Amoba. També un 6è lloc en el darrer Open Catalunya i 2 Campionats de L’Endroit).

El premi al Millor Jugador de Primera ha estat per Dani González (Campió d’Espanya Sub 19 en Bola 10 i 3r en Bola 8, 1 Lliga d’Amoba Primera i 4 vegades Millor Júnior de l’Open Catalunya), del Pool Mir A, aconseguint el seu primer títol al vèncer 6-4 al Rubén Díaz. En una final on el Daniel ha demostrat perquè acaba de proclamar-se campió d’Espanya.

A Segona La Cabaña L s’ha imposat 10-8 als del Bar Vitorino 1.

En Lorenzo Díaz (LC1), ha estat el Millor Jugador de Segona en imposar-se 5-2 a Luis F. Mendoza del (BG2).

La seu de la Final ha estat La Cabaña.  En aquesta edició han participat 150 jugadors dels 10 locals que han format la Lliga, la majoria de Mollet.