Els Mossos de Mollet aturen un vehicle i hi troben 969 plantes de marihuana

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mollet del Vallès van detenir un home de 44 anys per un delicte contra la salut pública.

El 2 d’agost sobre les 10:30 del matí els mossos realitzaven un patrullatge preventiu per la població de Sant Fost de Campsentelles quan van localitzar un vehicle amb tres ocupants a l’interior sortint d’un carreró.

Com que es tenia coneixement que per la zona s’havien patit diversos robatoris a domicilis, els agents van fer un seguiment discret del vehicle i el van aturar a l’alçada de la carretera B-500. El vehicle desprenia una forta olor de marihuana i, en escorcollar-lo, van trobar-hi al maleter nou caixes de cartró plenes d’esqueixos.

Les nou caixes contenien un total de 969 plantes de marihuana que posiblement estaven preparades per ser repartides.

Davant d’aquests fets, els agents van identificar els tres ocupants i un cop van fer totes les gestions pertinents van detenir a l’home propietari de les substàncies per un presumpte delicte de tràfic de drogues.

El detingut ha passat avui 4 d’agost a disposició judicial davant del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Mollet del Vallés.