Mollet obre la font lúdica del Parc dels Colors com a refugi climàtic

L’Ajuntament de Mollet obrirà aquest dimecres 9 d’agost la font del parc dels Colors que se sumarà a les dues que ja estan en marxa, la Dona d’aigua i l’Arc de Pruneres. Aquests tres espais esdevindran un important refugi bioclimàtic durant aquestes setmanes d’estiu.

Davant els episodis de calor previstos durant les properes setmanes i per tal d’oferir més espais com a refugis bioclimàtics gratuïts i oberts a tothom, l’Ajuntament de Mollet ha decidit posar en marxa la font lúdica del Parc dels Colors. S’encendrà dimecres 9 de d’agost i se sumarà a les dues que ja estan en marxa, la Dona d’aigua i l’Arc de les Pruneres.

Els horaris de la Font del Parc dels Colors és de dilluns a diumenge de 12 a 13:30 h i de 18 a 19.30 h. La Font de la Dona d’Aigua obre de dilluns a diumenge de 12 a 13:30 h i de 18 a 19.30 h i la del Parc de Les Pruneres de dilluns a diumenge de 12.00 a 13.30 h i de 18.30 a 21 h

L’horari de les fonts previst per aquest any es redueix respecte l’any passat el que implica també una reducció de consum d’aigua.