La Colla Morada ha sortit triomfadora de l’edició d’enguany de la Festa Major de Mollet

La Colla Morada ha sortit triomfadora de l’edició d’enguany de la Festa Major de Mollet. Els esforços invertits en la despertada, l’engrescada i el toc d’originalitat han decantat la balança cap al costat dels Morats, atorgant-los la victòria. L’escletxa final del marcador ha quedat establerta amb 9 punts en favor de la Colla Morada, enfront dels 6 punts assolits per la Colla Torrada. L’acompliment es va fer públic ahir durant el ball del fanal.

D’altra banda, la Colla Torrada va recollir 6 punts mitjançant les maniobres de tira de cotxes i camions, les curses tant per als més petits com per als adults, l’àpat compartit i la dansa del fanal.

Amb la victòria de la Colla Morada, el recompte global es troba ara en un equilibri ajustat entre les dues colles. La Colla Torrada manté un total de 12 victòries en competicions, mentre que la Colla Morada s’acosta amb 11 triomfs a la seva esquena.

Però més enllà de la rivalitat entre les colles, la Festa Major de Mollet ha conclòs amb un saldo positiu. La regidora de cultura, Mercè Pérez, ha fet especial èmfasi a Ràdio Mollet de la normalitat cd tots els esdeveniments programats, que han aconseguit mobilitzar una gran participació.