El curs escolar comença el dia 6 a Mollet amb totes les places cobertes i l’obertura d’una nova aula a les escoles Bressol

Els nens i les nenes d’infantil, primària i secundària tornen a les classes el proper 6 de setembre. Aquest és un curs es manté l’avançament de les classes amb la novetat que l’alumnat de secundària començarà classes el mateix dia que l’alumnat d’infantil i primària. Així mateix, al llarg d’aquest curs i durant aquest estiu, s’han dut a terme un seguit d’actuacions de reparació i millora als centres públics de la ciutat. En total, aquestes actuacions han tingut un pressupost de més de mig milió d’euros.  

L’alumnat que iniciarà el curs està format per 4.385 alumnes d’educació infantil i primària i 2.502 d’educació secundària. En total, 6.887 nens i nenes. Pel que fa a I3, s’han matriculat 356 alumnes, d’un total de 378 places ofertades.

Les escoles bressol comencen el curs com cada any el quart dia laborable, coincidint amb la resta d’alumnat el dia 6 de setembre. S’han matriculat 259 alumnes i totes les places ofertades estan cobertes. Enguany la novetat ha estat l’obertura d’una aula d’I1 a l’Escola Bressol Municipal la Xarranca, incrementant 13 places a l’oferta inicial.

L’Escola Municipal de Musica i Dansa començarà l’activitat el proper dimarts 12 de setembre. Inicien les classes 289 alumnes de música i 75 alumnes de dansa.

Com altres anys, l’Ajuntament de Mollet ha dut a terme un seguit d’actuacions de reparació, adequació i millora de les escoles de la ciutat que s’han fet al llarg d’aquest curs i durant l’estiu per tal d’aprofitar les vacances escolars. Aquestes obres i millores han tingut un pressupost de més de mig milió d’euros. 

Per la regidora d’Educació, Noa Monràs González “totes aquestes actuacions que ja hem concretat i aquells projectes que tenim en marxa per realitzar al llarg d’aquest curs no tenen altre objectiu que millorar la funcionalitat i el dia a dia dels nostres centres públics i, per tant, posar totes les eines que tenim al nostre abast per seguir millorant la qualitat educativa a la nostra ciutat i garantir que aquest proper curs comenci amb total normalitat”. 

LES MILLORES:

·         Subministrament i instal·lació central d’alarmes a l’escola Abelló

·         Treballs de substitució de 10 vidres del gimnàs de l’escola Can Besora

·         Treballs d’arranjament a la coberta del gimnàs de l’escola Can Besora

·         Sumplement barana i porta rampa pati infantil escola Abelló

·         Subministrament i instal·lació d’un joc de porteries futbol sala a l’escola Abelló

·         Treballs de pintura de les escoles Sant Jordi, Salvat Papasseit i Can Besora

·         Retirada de la separació de patis de l’escola bressol La Filadora

·         Barana rampa sortida porxo escola Salvat Papasseit

·         Joc infantil nou al pati de primaria de l’escola Sant Jordi

·         Paviments escoles Sant Vicenç, bressols Filadora i Xarranca i rampa escola Del  Bosc

·         Subministrament i instal·lació 34 mosquiteres planta pis i segona de l’Escola de Musica

·         Col·locació de  xarxes pels coloms a l’escola Sant Jordi

·         Col·locació de  xarxes pels coloms i enderroc de la jardinera perimetral de la part posterior a l’escola Montseny