Mollet no avança es mou per inèrcia ciutadana

Des del començament de la campanya electoral, hem pogut sentir moltes promeses per part de la majoria dels grups municipals, especialment de l’actual govern municipal PSC MOLLET, encapçalat per l’actual alcaldessa, Mireia Dionisio.
Hem escoltat una de les moltes millores que proposaven com és la gestió de la recollida de residus. Queda molt per fer en algun plantejament sense definir per part de qui haurien d’intervenir en un exhaustiu control tant tècnic com polític.


Cal que millorin les actituds de la corporació obsoletes des de fa anys, en no analitzar aquesta problemàtica amb més rigor, així com a les persones reincidents incíviques a l’hora de desfer-se de qualsevol residu dins dels contenidors o llençar-los en qualsevol lloc sense previ avís al servei de recollida de l’ajuntament o de l’empresa encarregada de gestionar aquest servei.


Un ajuntament com el de Mollet no pot dependre de les xarxes socials en les seves campanyes cíviques, com la dels residus, que no serveixen per a res més que afavorir a qui les cobra i no arribem a tothom, doncs moltes persones no disposen de xarxes socials, ni tan sols d’Internet, per veure les campanyes cíviques o els missatges de l’ajuntament a les xarxes.
No podem deixar enrere la majoria dels veïns i veïnes en els missatges del nostre ajuntament. Per això, seria necessari realitzar campanyes cíviques actives que arribin a tothom de la forma més correcta i fàcil de comunicar, per millorar la qualitat dels residus innecessaris de les persones més incíviques que generen un impacte ecològic i econòmic massa elevat per a tota la ciutadania.

Toni Garcia
Sectorial Via Pública d’EUiA de Mollet del Vallès