Més de 50 entitats de Mollet participen en l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha commemorarat, un any més, la Diada Nacional de Catalunya amb la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova. La celebració ha comptat amb la corporació municipal i la participació de prop d’una cinquantena d’entitats de la ciutat que han fet les seves ofrenes en el lloc. Una vintena més d’entitats locals de tot tipus s’han adherit a l’acte. A l’ofrena floral han participat representants de totes del forces municipals amb l’expeció de Junts per Catalunya i VOX.

L’acte, caracteritzat per l’ambient festiu, ha començat a les 12 del migdia al monument de Rafael Casanova, situat a l’avinguda que porta el mateix nom i que és obra de l’artista molletà Cesc Bas.

La colla castellera de Molllet ha participat fent un pilar i l’Associació Pau Casals i Quartet coral han acompanyat l’acte amb la interpretació de diferents peces musicals.