Xerrada sobre la contaminació i el seu impacte a Mollet al Centre Cultural La Marineta

El Centre Cultural La Marineta de Mollet del Vallès acollirà una xerrada titulada “La Contaminació Mata?” el proper 20 de setembre a les 18h. L’acte serà organitzat per l’entitat Mollet i el Baix Vallès Respira i comptarà amb la col·laboració de Mollet Pelada i una destacada ambientòloga.


Aquesta xerrada té com a objectiu principal conscienciar sobre els efectes de la contaminació ambiental i com aquesta pot tenir un impacte negatiu en la salut i la qualitat de vida de la ciutadania de Mollet del Vallès. Es discutiran les fonts de
contaminació més comunes a la zona i es proporcionaran consells pràctics per a la seva reducció.


La Meri Barbero de Mollet i el Baix Vallès Respira, una organització dedicada a la promoció de la consciència ambiental i la millora de la qualitat de l’aire a Mollet del Vallès que treballa per implicar la comunitat i les autoritats locals en la preservació del medi ambient i la salut pública, explicarà la situació de Mollet actualment.


L’Albert Rodríguez de Mollet Pelada, promotor del grup de joves activistes locals, compartirà les seves experiències i esforços en la lluita contra la contaminació a Mollet del Vallès, destacant la importància de la participació ciutadana en la preservació del medi ambient.


L’ambientòloga convidada, la Mercedes Vidal, oferirà una visió sobre els aspectes tècnics de la contaminació i respondrà a les preguntes del públic.