La molletana Sonia Córcoles publica el seu primer llibre “Las guardianas de Nesos”

La jove autora molletana Sonia Córcoles, de 34 anys i fisioterapeuta amb un centre a Mollet (Fisiocor Mollet), acaba de donar a llum la seva primera novel·la sota el pseudònim d’Amelia Rost: “Las guardianas de Nesos”. Aquesta obra, que neix en les estones lliures que la seva atapeïda agenda li permet, s’ha confeccionat amb passió i dedicació.

“Las guardianas de Nesos” és una incursió en el món de la fantasía juvenil, amb la mitologia grega com a fil conductor. L’escenari principal és Nesos, una misteriosa illa on s’amaga un poder excepcional: la capacitat de transformar una ànima en un monstre o en un guerrer. Aquest poder ha estat custodiat i utilitzat per crear guerrers que combatin les terribles criatures generades en temps passats. No obstant això, aquest poder està a punt d’extingir-se, generant una crisi en el món de Nesos.

La trama gira al voltant de tres valentes dones, les protagonistes, que hauran d’enfrontar-se al destí i descobrir com salvar l’illa de Nesos. Tot i que aquesta tasca titànica podria significar un gran sacrifici, el seu coratge i determinació les impulsen a seguir endavant. La narració planteja un dilema ètic i moral: el preu que hauran de pagar per aconseguir la salvació de Nesos és colosal, i l’angoixa sobre si seran capaces d’assumir-lo plana en l’aire.

La presentació oficial de “Las guardianas de Nesos” està prevista a la Llibreria l’Illa de Mollet, però encara no s’ha confirmat la data. És un moment emocionant per a Sonia Córcoles, que amb aquesta obra es suma al món de la literatura, oferint als lectors una apassionant i fantàstica aventura plena de misteri i decisions transcendents.