Mollet En Comú Podem inicia el Curs Polític amb una Trobada al Jardinet

Mollet En Comú Podem inicia el nou curs polític amb una trobada que tindrà lloc el proper divendres 29 de setembre a partir de les 18.30 hores al Jardinet del Casal Cultural, situat a Ronda Can Fàbregues, 5 de Mollet.

En aquesta trobada, oberta a totes les persones inscrites i simpatitzants, es pretén establir un espai de diàleg i participació per donar el tret de sortida al nou curs polític. S’abordarà l’actualitat tant a nivell nacional com estatal, amb la presència destacada de la diputada d’En Comú Podem, Susanna Segovia, qui explicarà les línies de treball del grup al Parlament.

L’esdeveniment comptarà amb diverses intervencions, incloent la de la portaveu de la formació i el grup municipal, Marina Escribano, qui detallarà els objectius i les línies de treball principals d’aquest nou curs. Es donarà informació sobre l’organització de les dues formacions que conformen la coalició, així com sobre les diferents maneres de participar i implicar-se activament amb la formació.

A més de les intervencions polítiques, la trobada oferirà moments distesos i culturals, amb la música en directe del cantautor molletà Pele Mc Leod.

Aquesta trobada representa un punt de trobada i activació per a tots aquells que comparteixen els valors i els objectius de Mollet En Comú Podem, amb la finalitat de seguir sumant forces i treballar colze a colze en aquest projecte compartit.