2a Diada de La Cultural al Parc de Can Mulà de Mollet

El proper dissabte 7 d’octubre, el Parc de Can Mulà de Mollet serà testimoni de la celebració de la 2a Diada de La Cultural. L’event aplegarà diferents entitats culturals de la ciutat per celebrar una diada plena d’activitats.

Tot començarà a les 17:00 amb una animada cercavila que recorrerà la Rambla Nova (C. Comte d’Urgell) fins arribar al Parc de Can Mulà, amb la participació entusiasta de les diferents entitats que formen part de La Cultural. Participen: la Colla Castellera, els Diables, la Colla Morada, la Colla Torrada, la Cuca Molla, la Colla Gegantera, la Batucada Jove de Mollet, la Banda de l’Associació Musical Pau Casals, l’Esbart Dansaire i el bestiari de Mollet.

A les 18:30 es durà a terme la lectura del manifest, un moment de reflexió i reivindicació cultural.

A les 18:45, el parc brillarà amb un lluïment especial i a les 20:00, s’oferirà una disco infantojuvenil i tallers per a totes les edats a càrrec de les entitats AMAM i La Xarxa, mostrant la diversitat i l’accessibilitat de l’oferta cultural. Els organitzadors garantiran que l’event sigui inclusiu i adreçat a tots els públics.

Amb l’arribada de la nit, a les 21:00, tindrà lloc un sopar popular, amb una opció gastronòmica variada: botifarrada o burger vegana, amb servei de barra per satisfer tots els gustos. El preu serà assequible per a tothom, només 7 euros amb beguda inclosa.

La culminació de la jornada serà a les 22:00, amb concerts en directe al parc. Olga de Miami i Urban captivaran el públic amb la seva música. Olga de Miami és un grup de PubRock Local, mentre que Urban deleitarà amb una orquestra de versions, mostrant la riquesa musical de la ciutat.