La Colla Morada celebra la 3ª ‘Cursa en talons’ a Mollet en suport a la investigació del càncer de mama

La Colla Morada de Mollet, un col·lectiu compromès amb causes solidàries, prepara la tercera edició de la seva benèfica ‘Cursa en talons’. L’esdeveniment, organitzat per l’escamot ‘Escopinyes’, es durà a terme el proper dissabte 21 d’octubre al Parc de les Pruneres, i tots els ingressos generats seran destinats al grup d’investigació del càncer de mama, GEICAM.

La ‘Cursa en talons’ és una iniciativa que la Colla Morada celebra anualment a l’octubre en suport a la lluita contra el càncer de mama. En aquesta edició, l’organització de l’esdeveniment recaurà en l’escamot ‘Escopinyes’, un grup format exclusivament per dones. La cursa, l’acte central de la jornada, començarà a les 18:30 hores amb categories per a adults i infants. Com és tradició, l’únic requisit per participar, en el cas dels adults, és córrer amb sabates de talons. Les inscripcions, amb un cost de 3 euros, es podran formalitzar el mateix dia de la cursa.

Per més enllà de la cursa en si, aquesta jornada solidària inclourà diverses actuacions i activitats, com ara l’actuació de l’entitat Cabell Boig, a més de presentar espectacles musicals, esportius i de dansa, entre altres. A més, està prevista una xerrada informativa a càrrec d’un dels investigadors de GEICAM, que tindrà lloc al Casal Cultural. L’esperit festiu i solidari es preveu que duri fins a mitjanit.

Des de la Colla Morada, es fa una crida a la participació de tots els molletans i molletanes, així com als representants dels grups municipals de la ciutat, per unir-se a aquesta noble causa. També s’invita a totes les entitats, comerços i empreses interessades a sumar-se a aquesta iniciativa solidària. L’objectiu és superar la generosa donació aconseguida en la segona edició de la cursa, que va ascendir a 1.970 euros.