El Sona Mollet revalida l’èxit de públic en una edició ampliada

La vuitena edició del Sona Mollet s’ha tancat amb una forta afluència d’assistents en un any en què s’ha passat de 4 a 5 dies. En total, més de 700 persones han assistit als diferents concerts i activitats organitzades. El Festival continua mantenint el seu tarannà solidari contribuint en la lluita contra la leucèmia. Tots els diners recaptats es destinen íntegrament a la Fundació Josep Carreras.

El Festival Sona Mollet s’ha ampliat enguany a 5 dies, amb la incorporació del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona (MCB), que durant dimecres passat, 4 d’octubre, va portar a la plaça Catalunya un piano de cua perquè tothom qui ho desitgés pogués fer les seves demostracions.

Un cop més, el certamen ha comptat amb la presència d’intèrprets consolidats i joves promeses del panorama musical en els estils de jazz, piano i música de cambra, així com amb la Mollet Jazz Band i el Cor Jove de l’Escola Municipal de Música. El festival, organitzat per l’Ajuntament de Mollet del Vallès, ha comptat amb el suport del Conservatori del Liceu i del Conservatorium van Amsterdamm.

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha destacat “la vitalitat creixent del Sona Mollet, un festival gràcies al qual Mollet del Vallès esdevé plataforma de valors emergents de la música”. L’alcaldessa ha posat l’accent en el “valor solidari” del certamen. “No hem d’oblidar que els diners recaptats es destinen a la Fundació Carreras i a la seva lluita contra la leucèmia”, ha recalcat.

Per la seva banda, la regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, ha destacat “la bona acollida de públic en un certamen que va a més i que traspassa els espais tancats portant la música al carrer”.