Una agent de la policia de Mollet va detenir un conductor que anava contra direcció, amb un cotxe robat i sota l’efecte de les drogues

Una agent de la Policia Municipal de Mollet del Vallès que estava fora de servei va detenir ahir diumenge a una persona que havia provocat un accident de trànsit. El detingut conduïa un vehicle sostret, no portava el permís de conduir i es trobava sota la influència de les drogues.

Els fets van tenir lloc dissabte a la tarda al barri de Can Borrell, per on un vehicle circulava contra direcció i xocant contra diferents vehicles que estaven estacionats.

Aquesta agent de la Policia Municipal fora de servei es trobava per les proximitats, alertada pels crits dels testimonis, va veure que el conductor va sortir corrents del lloc dels fets i el va perseguir mentre diferents ciutadans li indiquen el recorregut que estava fent.

Finalment, amb l’ajut d’un ciutadà, el van retenir fins a l’arribada de les patrulles uniformades.

Aquesta persona ha estat detinguda per sostracció del vehicle, i denunciada per conduir de manera temerària, sense permís de conduir i sota la influència de les drogues. Els fets es van produir ahir diumenge i avui dilluns ha passat  a disposició judicial.  

El vehicle havia estat sostret a Mollet i ja ha estat retornat al seu propietari.