Acte d’homenatge als cinc molletans deportats als camps nazis

El proper diumenge 5 de novembre, l’Ajuntament de Mollet del Vallès durà a terme un acte d’homenatge als molletans deportats als camps nazis amb la descoberta de cinc llambordes Stolpersteine als indrets on van viure Pere Cuyàs Niubó, Joan Molins Maynou, Vicenç Bachs Vilà, Juan Tura Ros i Antonio López Tarragona.

El recorregut serà el següent: Pere Cuyàs Niubó (Ronda d’Orient, 2), Joan Molins Maynou (C. Berenguer III, 12), Vicenç Bachs Vilà (C. Fèlix Ferran, 4), Joan Tura Ros (C. Comte d’Urgell, 21) i Antonio López Tarragona (C. Comte d’Urgell, 26).

Un cop descobertes les llambordes, es farà un acte institucional amb la presència, entre d’altres, de l’alcaldessa de Mollet del Vallès Mireia Dionisio Calé i Jordi Font Agulló, director del Memorial Democràtic